harmony mats
harmony blackharmony mat orangeharmony mat purpleharmony mat slate blueharmony midnightharmony raspberryjade-harmony-olive

Jade Harmony Mat

€76.00


Ποσότητα:
Συγκριση

Το αυθεντικό Jade Yoga Professional mat από φυσικό καουτσούκ

Διαστάσεις: 61 εκ x 173 εκ x 4,5 χιλ
Βάρος: 2 κιλά
Διαθέσιμο σε: Κόκκινο, Λαδί, Θαλασσί, Μωβ, Μπλε, Λιλά, Πορτοκαλί, Μαύρο

*Με κάθε jade yoga mat που αγοράζεται, φυτεύεται και ένα δέντρο!

Περιγραφή Προϊόντος

Τα Jade Yoga mats είναι τα κορυφαία στρώματα για Yoga και Pilates στον κόσμο

Δεν είναι ολισθηρά:
Το φυσικό καουτσούκ προσφέρει  μέγιστη σταθερότητα, ακόμα και αν βραχεί και κάνει το στρώμα εντελώς αντιολισθητικό.

Είναι άνετα:
Πιο μαλακά και εύκαμπτα από οποιοδήποτε άλλο mat, ενώ το πάχος του παρέχει την απαραίτητη άνεση όταν ξαπλώνουμε στο πάτωμα.

Tα Jade Yoga είναι φιλικά στο περιβάλλον: Προέρχονται  και κατασκευάζονται από φυσικό καουτσούκ, ανανεώσιμη πηγή που προέρχεται από το καουτσούκ δέντρο,  χρησιμοποιώντας μεθόδους σύμφωνες σε νόμους προστασίας του περιβάλλοντος και  δεν περιλαμβάνει PVC ή άλλης μορφής συνθετικό λάστιχο.

Με κάθε jade yoga mat που αγοράζεται, φυτεύεται και ένα δέντρο!

«Δέντρα για το Μέλλον»

H ναυαρχίδα μας,  «Δέντρα για το μέλλον» είναι αφιερωμένη στη φύτευση δέντρων σε  αγροτικές κοινότητες του αναπτυσσόμενου κόσμου, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτύσουν περισσότερα τρόφιμα, και να οικοδομήσουν ένα βιώσιμο μέλλον. Τα «Δέντρα για το μέλλον» είναι προσπάθειες δενδροφύτευσης στο Μπουρούντι, το Καμερούν, την Αιθιοπία, την Γκάνα, την Κένυα, το Μαλί, τη Σενεγάλη, την Τανζανία και την Ουγκάντα. Έχουν  φυτευτεί δέντρα σε μια απίστευτη ποικιλία  από  παράκτιες περιοχές σε βουνά για την αποκατάσταση του εδάφους που ήταν αντιπαραγωγική για δεκαετίες ή ακόμα και εκατοντάδες χρόνια. Στα νησιά του Ειρηνικού, ο συνδυασμός της υψηλής παλίρροιας και οι καταρρακτώδεις βροχές φέρνουν μεγάλο κίνδυνο για τους ανθρώπους των παράκτιων πεδιάδων. Τα «Δέντρα για το μέλλον» συνεργάζονται με τοπικές ομάδες στην Ινδονησία και στις Φιλιππίνες για την αποκατάσταση των δέντρων στις ορεινές περιοχές, έτσι ώστε η γη να μπορεί να απορροφήσει περισσότερο νερό κατά τη διάρκεια των καταιγίδων και να μειωθεί  η πιθανότητα πλημμύρας και κατολισθήσεων. Τα «Δέντρα για το μέλλον» βοήθησαν  επίσης στη φύτευση δέντρων στην Αϊτή, Βραζιλία, Ονδούρα, Νικαράγουα. Το 2011, τα «Δέντρα για το μέλλον» συμμετείχαν στο Πρόγραμμα της Αϊτής  για  δενδροφύτευση,  κατάρτιση γεωργοδασοκομικών και τεχνική βοήθεια – στους τοπικούς αγρότες σε τρεις περιοχές της χώρας:  Ακτή Arcadine, Chaine des Χάος και Γκονάιβες. Στην Ονδούρα, φυτεύτηκαν περισσότερα από ένα εκατομμύριο δέντρα σε συνδυασμό με έναν από τους τοπικούς εταίρους μας. Η Jade συνεργάζεται με τα «Δέντρα για το μέλλον», παρέχοντας χρηματοδότηση για τα έργα αυτά, φυτεύοντας ένα δέντρο για κάθε στρώμα που αγοράζεται –όσα  περισσότερα  στρώματα αγοράζονται, τόσα  περισσότερα δέντρα θα είναι εκεί για το μέλλον.

www.treesforthefutre.org

Από τι είναι κατασκευασμένα τα στρώματα της Jade;

Όλα τα στρώματα yoga της Jade είναι φιλικά προς το περιβάλλον και γίνονται με φυσικό καουτσούκ χωρίς να περιέχουν PVC ή άλλα συνθετικά λάστιχα. Το φυσικό καουτσούκ έχει αξιοποιηθεί, όπως το σιρόπι σφενδάμου, από ένα δέντρο καουτσούκ, μια φυσική, ανανεώσιμη πηγή. Χρησιμοποιούμε το φυσικό καουτσούκ, επειδή ε’ιναι πιο σταθερό και έχει περισσότερα μαξιλάρι από οποιαδήποτε άλλο συνθετικό καουτσούκ στην αγορά (PVC, ΑΝΑ, ΤΡΕ, EVA). Επίσης, είναι καλύτερο για τη γη, αφού γίνεται με φυσικό τρόπο. Εκτός από το φυσικό καουτσούκ, τα στρώματα γιόγκα  περιλαμβάνουν τόσο τα φυσικά όσο και ανθρωπογενή συστατικά. Τα Jade στρώματα δεν περιέχουν το PVC, βαρέα μέταλλα ή ουσίες που καταστρέφουν το όζον. Όλα τα συστατικά έχουν εγκριθεί από το FDA για χρήση σε καουτσούκ.

Έχουν latex τα στρώματα της Jade;

Παρά το γεγονός ότι τα στρώματα της Jade είναι 99% latex free, καθώς είναι από δέντρα καουτσούκ, μπορεί να υπάρχουν ίχνη πρωτεϊνών latex στα στρώματα. Γι’αυτό προτείνουμε στα άτομα με αλλεργίες στο latex να αποφεύγετε η επαφή με το στρώμα σας.

Που γίνονται τα στρώματα της Jade;

Τα στρώματα της Jade κατασκευάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές των ΗΠΑ για την προστασία του περιβάλλοντος, της εργασίας και της ασφάλειας των καταναλωτών.

Τι κάνει τα στρώματα Jade φιλικά προς το περιβάλλον;

Τα στρώματα Jade  είναι φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς είναι κατασκευασμένα από ανανεώσιμες πηγές, φυσικούς πόρους – φυσικό καουτσούκ, που έχει αξιοποιηθεί από καουτσούκ δέντρα. Τα στρώματα Jade δεν περιέχουν PVC ή άλλα συνθετικά λάστιχα. Τα στρώματα yoga Jade  γίνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με την περιβαλλοντική και εργασιακή  νομοθεσία των ΗΠΑ. Τέλος, μέσω της συνεργασίας της με τα «Δέντρα για το μέλλον», η JadeYoga φυτεύει ένα δέντρο για κάθε στρώμα yoga που αγοράζετε.

Ποια πλευρά του στρώματός μου μπαίνει από πάνω;

Η πλευρά της ετικέτας θα πρέπει να είναι από πάνω σε όλα τα στρώματά μας.

Πότε θα φύγει η μυρωδιά από το καουτσούκ;

Η μυρωδιά από το φυσικό καουτσούκ θα φύγει  με την πάροδο του χρόνου. Ο καλύτερος τρόπος για να επιταχυνθεί αυτή η διαδικασία είναι να αφήσετε το στρώμα έξω σε καλά αεριζόμενο χώρο – ίσως ακόμη και μπροστά από έναν ανεμιστήρα – αλλά όχι στο άμεσο ηλιακό φως. Επειδή το φυσικό καουτσούκ έχει φυσικές μεταβολές στην οσμή, και ο καθένας έχει διαφορετικές ευαισθησίες, η ποσότητα του χρόνου που χρειάζεται για να φύγει η μυρωδιά  ποικίλλει. Για τους περισσότερους ανθρώπους μια εβδομάδα ή δύο είναι αρκετά, αλλά για μερικούς ανθρώπους μπορεί να πάρει ένα δυο μήνες (αλλά όπως και με ένα ελαστικό αυτοκινήτου ή  ποδηλάτου ή οτιδήποτε είναι φτιαγμένο από καουτσούκ, ακόμα και τότε θα υπάρξει κάποια υπολειμματική μυρωδιά.)

Πώς μπορώ να καθαρίσω το στρώμα μου;

Τα στρώματα Jade δρουν σαν σφουγγάρια – και κρατάνε το νερό, σας συνιστούμε απλό σκούπισμα της επιφάνεια του στρώματός σας σε τακτική βάση με σκέτο νερό. Αν το στρώμα  σας χρειάζεται ένα βαθύ καθαρισμό, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα στρώματα Jade  λειτουργούν σαν σφουγγάρια, κρατώντας σαπούνι και νερό, πρέπει να είστε έτοιμοι να ξεπλύνετε με νερό και στεγνώσετε καλά το στρώμα σας. Μπορείτε να πλύνετε τα στρώματά σας με ένα ήπιο σαπούνι. Μην χρησιμοποιείτε λάδια, διαλύτες (όπως καθαριστικά με βάση την αλκοόλη) ή σκληρά λειαντικά. Το στρώμα yoga θα πρέπει στη συνέχεια να κρεμαστεί για να στεγνώσουν. ΜΗΝ το αφήνετε να στεγνώσει με παρατεταμένη έκθεση στο άμεσο ηλιακό φως.

Τι μπορώ να κάνω με το παλιό στρώμα μου;

Ψάξτε για επαναχρησιμοποίηση www.freecycle.org ή email info@jadeyoga.com

Χρησιμοποιήστε το ως επένδυση καθισμάτων για το πίσω κάθισμα στο αυτοκίνητο, λαμβάνοντας παράλληλα το σκυλί σας στον κτηνίατρο.

Τοποθετήστε κάτω από μια κουβέρτα  για μη-ολίσθηση.

Χρησιμοποιήστε ένα παλιό στρώμα στο γκαράζ  ή το κατάστημα για να κρατήσετε  την ολίσθηση στον πάγκο.

Στα ράφια  της κουζίνας για να αποτρέψει το σπάσιμο των υαλικών.

Χρησιμοποιήστε το για να γονατίσετε στον κήπο για να προστατεύσει τα γόνατά σας!

Κόψτε το για να το κάνετε βάση για το ποντίκι του υπολογιστή (mouse pad).

Χρησιμοποιήστε το στην παραλία αντί για μια πετσέτα.

Χρησιμοποιείστε το ως μαξιλάρια ποδιών για το κάτω μέρος των επίπλων που βρίσκεται πάνω σε πάτωμα ή πλακάκι. Κολλήστε  με μία μη τοξική κόλλα.

Τοποθετήστε το κάτω από τον υπνόσακο σας, όπως ένα μαξιλάρι ύπνου στο κάμπινγκ. κάμπινγκ.

Κάντε καλύμματα για αιχμηρές γωνίες όπως σε ένα γκαράζ ή το σχολείο.

Κάνετε παιδικά παιχνίδια: κόψτε τρύπες για  τη δημιουργία μάσκας, καπέλων, κοστουμιών και σκηνικών. Κόψτε σε σχήματα και γράμματα για παιχνίδια στην μπανιέρα και την πισίνα.

Ιδανικό για κάθισμα στις σκληρές κερκίδες όταν παρακολουθείτε αθλητικά γεγονότα.

Κάνει μια μεγάλη επένδυση κάτω από τα φυτά που έχετε στο σπίτι, μπορείτε ακόμη και να κόψετε στο μέγεθος ώστε  να ταιριάζει σε κάθε φυτό!

Δωρεά σε γηροκομεία, έτσι ώστε οι ένοικοι να μην γλιστρούν, όταν ξαπλώνουν ή σηκώνονται από το κρεβάτι.

Τοποθετήστε το μεταξύ σανίδα του surf και του αυτοκινήτου σας για την προστασία από την τριβή.

Τοποθετήστε το πάνω από το ταμπλό και το τιμόνι για να κρατήσει τον ήλιο έξω!

Κρατήστε στο αυτοκίνητο ως κίνητρο για πικ-νικ, ή για μια μυριάδα άλλων χρήσεων  που περιορίζεται μόνο στη φαντασία σας!

Τι εννοούμε με τον όρο «Αγοράστε ένα στρώμα, φυτεύουμε ένα δέντρο;»

Ενώ ήταν πάντα ο στόχος μας να κάνουμε το καλύτερο στρώμα γιόγκα στην αγορά και είμαστε πολύ περήφανοι που το Harmony γίνεται με φυσικό καουτσούκ, μια ανανεώσιμη πηγή, δεν περιέχει PVC ή καταστρέφει το όζον και γίνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με την περιβαλλοντική νομοθεσία των ΗΠΑ – θεωρήσαμε ότι θα μπορούσε και θα έπρεπε να κάνουμε ακόμη περισσότερα. Ψάξαμε για έναν εταίρο για να μας βοηθήσει ώστε να προσφέρουμε πίσω στη γη και βρέθηκε το Δέντρα για το μέλλον να είναι η σωστή επιλογή. Τα «Δέντρα για το μέλλον» λειτουργούν μαζί  με τις τοπικές κοινότητες σε έργα που είναι περιβαλλοντικά και οικονομικά βιώσιμα. Εμπλέκουν την τοπική κοινωνία η οποία οδηγεί σε ένα έργο που μπορεί να συνεχιστεί πολύ καιρό μετά. Τα «Δέντρα για το Μέλλον» εργάζονται για να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν προγράμματα για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου για τους συμμετέχοντες και της προσεκτικής διαχείρισης, αντί της εκμετάλλευσης, των φυσικών μας πόρων. Μέσα από αυτή τη συνεργασία με τα «Δέντρα για το μέλλον», φυτεύουμε ένα δέντρο για κάθε στρώμα γιόγκα που  πουλάμε.

Δεν βλέπετε την απάντησή σας εδώ;

Επικοινωνήστε μαζί μας: info@simplygreen.gr ή κάντε κλικ εδώ

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος2 kg
Διαστάσεις173 x 61 x 4.5 cm
Χρώμα

Black, Midnight Blue, Olive Green, Purple, Raspberry, Slate Blue, Tiberan Orange

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Μόνο οι συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει το προϊόν αυτό μπορούν να αφήσουν μια κριτική.