Θέλετε να πάτε διακοπές και θέλετε να συνεχίσετε την πρακτική σας στην γιόγκα; Θέλετε να αναζωογονηθείτε πλήρως, να χαλαρώσετε πνεύμα και σώμα, να γεμίσετε ενέργεια πριν την επιστροφή στην πόλη; Η Γιόγκα είναι η καταλληλότερη άσκηση για τις διακοπές! Πάρτε το στρώμα μας και βγείτε στη φύση!

Το πρώτο θέμα που προκύπτει είναι φυσικά η μεταφορά του στρώματος μας! Έχουμε συνηθίσει το στρώμα μας, αλλά η μεταφορά του πολλές φορές είναι δύσκολη. Μπορεί να χωράει στην βαλίτσα μας, όμως καταλαμβάνει χώρο και είναι επιπλέον βάρος. Αν δεν αισθάνεστε άνετα με το επιπρόσθετο βάρος, μπορείτε να πάρετε ένα travel yoga mat, ειδικά σχεδιασμένα για ταξίδια, είναι πολύ ελαφριά και διπλώνονται ώστε να χωράνε σε οποιαδήποτε αποσκευή, ακόμα και τσάντα. Μπορείτε επίσης να πάρετε πετσέτα για γιόγκα, όπου μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και σε άλλες περιπτώσεις  Μεταφέρονται εύκολα και είναι ιδανικά αν θέλετε να ασκείστε με ελευθερία όπου πραγματικά σας εμπνέει.  Όσο αφορά τον ρουχισμό σας, σκεφτείτε πρακτικά, συνδυάστε ρούχα που προσφέρουν άνεση και ελευθερία κινήσεων.

Το άλλο θέμα που προκύπτει είναι η εύρεση ενός χώρου. Το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου ή ακόμα και μία αυλή μπορεί να μετατραπεί στο προσωπικό σας ησυχαστήριο. Φτιάξτε ατμόσφαιρα με αρωματικά στικ, ώστε να χαλαρώσετε περισσότερο, απολαύστε ένα κρύο τσάι Yogi tea και χαλαρώστε. Ακόμα καλύτερα δοκιμάστε να κάνετε γιόγκα στη φύση! Το μόνο που χρειάζεστε είναι στρώμα, πετσέτα και νερό. Διατηρείστε το νερό σας κρύο με ανοξείδωτα θερμός.

Χαλαρώστε και ενδυναμώστε το σώμα και το νου σας ακόμα περισσότερο στις διακοπές!!!

Καλές διακοπές!

Namaste.