Ο ρόλος σας, σαν δάσκαλοι yoga, στο να εισάγετε ανθρώπους στη μεταμορφωτική δύναμη της yoga, να τους υποστηρίζετε και να τους ενθαρρύνετε στην προσωπική τους διαδρομή μέσω της yoga, θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικός.

Θέλοντας να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας στο σημαντικό σας έργο, σας υποστηρίζουμε σε κάθε βήμα της διαδρομής σας. Στο Simply Green, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την υποστήριξη της πρακτικής σας και τον εξοπλισμό του χώρου σας. Μια μεγάλη ποικιλία από yoga mats, αξεσουάρ yoga και pilates, ρούχα yoga, εξοπλισμό για studio, είδη διακόσμησης και πολλά άλλα.

Τώρα στο κατάστημά μας, θα βρείτε και τη νέα σειρά ειδών yoga του Simply Green. Bolsters, zafus, μαξιλαράκια ματιών, ιμάντες, θήκες, όλα με τη ετικέτα Simply Green. Σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Τα προϊόντα μας επιλέγονται και κατασκευάζονται πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα κι αισθητική, αλλά και το σεβασμό προς τον καταναλωτή και το περιβάλλον. Γιατί, το να ζούμε συνειδητά και να μεταφέρουμε τη φιλοσοφία της  yoga στη ζωή μας και στις επιλογές μας, είναι για εμάς ζωτικής σημασίας.
Απολαύστε ειδικές εκπτώσεις:

Για να σας ενθαρρύνουμε και να σας υποστηρίξουμε στο ρόλο του δασκάλου, με χαρά προσφέρουμε εκπτώσεις, στη σειρά προϊόντων Simply Green, σε δασκάλους με πιστοποίηση 200 ωρών και πάνω.

Επίσης, αν έχετε studio yoga ή pilates, μπορούμε να σας προσφέρουμε έκπτωση για την επιχείρησή σας, σε όλα τα προϊόντα της σειράς μας.

Για να επωφεληθείτε από τις προνομιακές μας τιμές:

Εάν είστε δάσκαλοι θα χρειαστεί να μας δείξετε κάποιο αποδεικτικό της εκπαίδευσής σας.

Αν έχετε studio θα χρειαστούν λεπτομερείς πληροφορίες για το studio σας.

Έχετε κάποιες επιπλέον ερωτήσεις; μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του  Simply Green εδώ: https://www.simplygreen.gr/contact-us/